3 MODELI KAVBOJK, S KATERIMI BOŠ LETOS NAJBOLJ V TRENDU

Jeans
Foto: Pexels

Z novim letom prihajajo tudi novi trendi in najbolj zanimivi so vedno v kategoriji kavbojk. Nenazadnje gre za kos, ki smo mu zvesti že več desetletij in ga neprestano nosimo. Kavbojke so stalnica v garderobi vsakega, ne glede na spol, starost in stil. Predstavljamo ti tri najbolj priljubljene trende, ki se bodo nosili to leto.

“Baggy” kavbojke

Največji trend, ki se nadaljuje še od lani, so t.i. “baggy” ali “boyfriend” kavbojke. Spodnji del je še širši kot lani, zgornji del pa deluje, kot da si si kavbojke v resnici izposodila od svojega fanta. Široke hlačnice, ki so tako dolge, da se vlečejo po tleh, so prevzele tudi modne brvi.

V svojih kolekcijah sta jih med drugim predstavila Balenciaga in Valentino, nad njimi pa se navdušujejo tudi slavne zvezdnice, kot so Hailey Bieber, Emily Ratajkowski, Rihanna in Bella Hadid.

Kavbojke z nizkim pasom

Osovraženi trend, ki smo ga nosile v začetku novega tisočletja, se vrača na velika vrata – to so kavbojke z (ekstremno) nizkim pasom. Po tem, ko so več let kraljevale hlače z visokim pasom, se zdi, da svet še ni pripravljen na to, da jih zamenja njihovo popolno nasprotje.

Kljub temu jih je že mogoče najti na policah nekaterih trgovin, v ponudbi pa jih imajo tudi velike modne hiše, kot so Missoni, The Attico in Grlfrnd. Njihova velika promotorka je tudi Julia Fox, novo dekle Kanyeja Westa, ki jih je trend zagrabila z vso silo. Mi nanj še nismo povsem pripravljeni, kaj pa ti?

Kanye West in Julia Fox

Temen jeans

Svetle in sprane kavbojke, ki smo jih nosili zadnjih nekaj sezon, bodo letos zamenjale temne. Glavni pobudnici tega trenda sta modni hiši Dior in Saint Laurent, ki sta na modno pisto poslali več različic temnega jeansa. Temne kavbojke izgledajo elegantno in so odličen kos za poslovne in večerne priložnosti.

Saint Laurent

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


Looking for Something?