5 MODNIH KOSOV, KI SE JIH SPLAČA KUPITI V ZARI

Foto: Zara

Dandanes se je težko izogniti hitri modi. A veliko lahko narediš že s tem, da izbiraš kose, ki so narejeni iz bolj trpežnih materialov in jih lahko nosiš več let. Izberi take, ki res pristajajo tvoji postavi in stilu in bodi preudarna pri nakupovanju. Čisto dovolj je, da imaš v omari eno usnjeno jakno in tri pare kavbojk.

Izbrala sem 5 modnih kosov iz Zare, ki jih tam najraje kupujem, saj so narejeni iz trših in bolj trpežnih materialov in zato ne razpadejo že po nekaj mesecih. Preveri, kateri so.

Blazerji

Strukturirani blazerji iz trših materialov z elegantnimi gumbi se lepo prilegajo telesu in so videti dražji, kot so v resnici. Da ti bodo res dolgo služili, jih redno nosi v čistilnico in se tako izogni vonju po znoju in nadležnim madežem od pudra.

Rutice

Svilene rutice z živahnimi potiski so lepo izdelane in outfitu v trenutku dodajo kanček prefinjenosti. Po vsaki uporabi jih skrbno zloži in shrani v škatlo.

Kavbojke

V Zari najdeš široko paleto različnih modelov in barv kavbojk, ki so lepo izdelane in trpežne. Kavbojke ti ni treba redno prati. Dovolj bo, da pralni stroj obiščejo enkrat na mesec. Takrat jih obrni okrog in operi na nizki temperaturi, pri tem pa uporabi blag pralni prašek. Raje kot v sušilnem stroju jih posuši na zraku, še vedno obrnjene okrog.

Salonarji

Špičasti salonarji z visoko ali kitten heel petko so v Zari stalnica. Meni so zelo udobni, na razpolago pa je ogromno različnih barv. Da ti bodo res dolgo zdržali, jih še pred prvo uporabo nesi k čevljarju, da ti na podplat pritrdi tanko gumo. Čevljarja obišči tudi, ko se ti uničijo pete. Zamenjal ti jih bo z novimi in čevlji bodo spet kot novi.

Usnjene jakne

Zara je znana po dobro izdelanih usnjenih jaknah (večinoma iz umetnega usnja), ki jih vsako sezono ponudijo v raznolikih barvah. Da ti bo služila čim dlje, jo po vsaki uporabi obesi na obešalnik in daj za nekaj časa na balkon, da se prezrači. Ko jo daš v omaro, poskrbi, da ne bo preveč stišana z ostalimi oblekami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


Looking for Something?