O #MUZI

#Muza je ženska, ki vstopa v odraslo življenje. Dobila je prvo službo, kupila prvo stanovanje, se zaročila ali prvič postala mama. Odpira se ji nov svet, ki ji je nepoznan, pa ga mora kljub temu hitro osvojiti. Kako se prilagoditi vsem tem novim vlogam? Kako se organizirati? Kako ob vseh obveznostih najti čas zase? Na vsa ta vprašanja bom na blogu skušala odgovoriti skozi svoje izpovedi in izkušnje.

Kdo pravi, da ob naporni službi ni časa za sprostitev? Z vami bom delila ideje za krajše izlete in daljša potovanja, izvedele boste, kje se najboljše jé. Ob napornem tempu je treba še bolj skrbeti zase in za svoje zdravje. Sama vsako jutro eno uro prej vstanem, da si pripravim domače kosilo za v službo. Na blogu boste odkrile enostavne, zdrave in slastne recepte za jedi, ki jih pripravite v pol ure. Število obveznosti v enem dnevu se zdi neskončno. Kako vse uspešno izpeljati? Rešitev je multitasking. Multitasking? Mala malica. Z vami bom delila nasvete za boljšo organizacijo.

Poleg tega boste na #muzi odkrile majhne lepotne in modne trike (brez tega ne gre), ideje za serije in aplikacije in še in še.

Želim, da se #muza razvija z mano in z vami. Rada bi, da je to prostor, kjer izmenjavamo svoja mnenja, prigode in se druga od druge učimo. Saj veste, sharing is caring. Zato vabljene, da komentirate, z ostalimi delite svoje dogodivščine in zastavljate globoka in manj globoka življenjska vprašanja.

Xoxo,

K.

 


Looking for Something?