10 RAZLOGOV, ZAKAJ JE DOBRO BITI ŽENSKA

Ženska

Drage ženske, danes je naš dan! Dan, ko slavimo svojo ženstvenost, nežnost, toplino, očarljivost in neverjetno moč. Na ženskah svet stoji in obstaja veliko razlogov, zaradi katerih bi morale biti hvaležne, da smo ženske. Tukaj je mojih deset.

1. Mojstrice multitaskinga

Za razliko od moških, lahko ženske govorimo in delamo vsaj še eno stvar hkrati. Včasih še sama sebe presenetim, ko se pogovarjam po telefonu, si lakiram nohte in hkrati berem horoskop. Carica.

2. Slabe voznice

Velja nenapisano pravilo, da smo ženske slabe voznice. Zakaj ne bi tega obrnile sebi v prid? Ko ti kdaj ne uspe bočno parkiranje ali povzročiš manjši karambol, se lahko vedno izgovarjaš na to, da si “le ženska”. Poskusi, meni se je že nekajkrat obrestovalo.

3. Dolgo življenje

Znanstveno dokazano je, da ženske živimo dlje od moških. V poprečju naj bi umrli sedem let pred nami. Oni sicer pravijo da zato, ker jim celo življenje sitnarimo, ampak jaz mislim, da razlog tiči v tem, da znamo bolje poskrbeti za svoje fizično in duševno zdravje.

4. Boljši spomin

Ženske nikoli ne pozabimo, kam smo spravile ključe ali kje smo pustile denarnico. Datum obletnice še sredi noči stresemo iz rokava. Še več! Spomnimo se celo, kaj je imel naš dragi takrat oblečeno, kaj sva naročila v restavraciji in ob kateri uri sva se prvič poljubila. Vau!

5. Prišparamo

Ko gremo v lokal, ne rabimo zapraviti celega premoženja, da bi s pijačo osvojile simpatičnega tipa. Naj kar mislijo, da so brezplačni gin toniki ključ do našega srca.

6. Bingelj

Med nogami nam ne binglja nobena stvar, ki bi si jo morale vsakih pet minut popravljati. Ampak resno, a se moški tam spodaj dejansko praskajo čisto nezavedno?

7. Mojstrice mejkapa

Če se nam na obrazu pojavi kak mozoljček, si ga lahko brez težav zakrijemo s pudrom in svoje obrazne poteze poudarimo z ličnim mejakapom. Živela ličila!

8. Nimamo pleše

Nimamo težav s plešavostjo, sive lase pa si lahko pobarvamo, ne da bi pri tem trpela naša ženskost.

9. Pozerke

Brez težav znamo sfejkat najbolj naraven nasmešek in točno vemo, kateri obrazni profil boljše izpade na fotografiji. Cheese!

10. Mame

Zmožne smo dajati brezpogojno ljubezen in prejemati neskončno naklonjenost naših otrok. To je najmočnejša vez, ki je ne more nič pretrgati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


Looking for Something?