TRENIRKE SLOVENSKIH INFLUENCERK: PRIMERJAVA MODELOV, CEN IN MATERIALOV

Ob nastopu koronakrize dve leti nazaj, ko smo večino časa morali ždeti v karanteni in delati od doma, so naše najljubše oblačilo postale trenirke. Modni kos, ki je bil včasih rezerviran samo za športne aktivnosti in domača opravila, je naenkrat preplavilo ulice. V kombinaciji z nakitom, prefinjeno torbico in strukturiranim plaščem, so trenirke postale oblačilo za v šolo, lokal ali na zmenek. V trgovinah še nikoli ni bilo večje izbire, danes je na voljo nešteto modelov in barv in ni bojazni, da ne bi vsak našel točno takšno, ki mu je pisana na kožo.

Novo tržno nišo so hitro zagrabile tudi slovenske influencerke, ki so ena za drugo začele lansirati svoje spletne trgovine z najbolj nošenimi oblačili koronakrize. Naenkrat jih je bilo že toliko, da se je marsikdo med poplavo vseh teh trenirk čisto izgubil.

A brez skrbi, namesto tebe sem naredila analizo in med seboj primerjala kolekcije od Adrijane Dimec, Tine Rakuš, Sanje Grohar, Alje Perne in Petre Parovel. Preveri, kaj ti ponujajo in se na podlagi podatkov lažje odloči za nakup.

Trenirke slovenskih influencerk Adrijana Dimec Mera Collection

Adrijana Dimec v svoji spletni trgovini poudarja trajnost in slovensko kakovost. Trenirke so izdelane v Sloveniji, njihova posebnost pa je ta, da jih na željo kupca proti doplačilu prilagodijo. Tako vam lahko naredijo daljše hlačnice, krajše rokave ali ožji kroj.

Trenirke so idealne za prehod iz zime na pomlad, saj je njihova notranjost rahlo kosmatena. Zgornji del krasi minimalistično izvezen logotip in klasičen ovratnik brez kapuce. Hlače imajo visok pas, globoke žepe in patent na gležnjih. Kroj trenirke sledi oversize trendu. Na voljo je pet barv, velikosti od XS do XL, možno pa je kupiti posamezne kose ali komplet.

Trenirke slovenskih influencerk Tina Rakuš My Sunday Glow

Tina Rakuš s svojo znamko daje prednost kvaliteti kot pa kvantiteti. Trenirke so na voljo v krem ali črni barvi, izbirate pa lahko tudi med dvema barvama minimalističnega logotipa, ki krasi zgornji in spodnji del trenirke. Odločate se lahko med zlatim ali takim, ki se zlije z barvo trenirke. Trenirke so oblikovane v Sloveniji in izdelane v Evropi, poudarjajo etično proizvodnjo in embalažo, ki se reciklira.

Zgornji del trenirke ima spuščena ramena in rokave z volumnom, spodnji del pa je prilegajoč, z rebrastim patentom in vezenim logotipom. Na voljo sta velikosti XS/S in M/L, kose pa lahko kupite posamezno ali v kompletu.

Trenirke slovenskih influencerk TCMBB Sanja Grohar

Trenirke od Sanje Grohar ponujajo širok izbor barv in so na voljo v dveh modelih – poletnem in zimskem. Poletne trenirka je iz tanjšega materiala in brez kapuce, zimska pa ima kapuco, je debelejša in zato tudi toplejša. Na željo kupca lahko trenirko personalizirajo in vam na levo ramo izvezejo izbrano besedo, ime ali datum.

Vse trenirke so ročno narejene po naročilu, izdelujejo jih v Sanjinem domačem okolju – na Gorenjskem, pri izdelavi pa poudarjajo trajnost in etičnost. Na voljo so številke od XS do XL, možno je kupiti posamezne kose ali komplet.

Trenirke slovenskih influencerk Teh Base Label Alja Perne

Trenirke, ki jih je zasnovala Alja Perne so etično oblikovane in v celoti izdelane v Sloveniji. Vsak izdelek je narejen po naročilu in barvan z naravnimi barvami, ki so prijazne do kože in okolja. Njihovo vodilo je Trajnostno. Etično. Večno.

Modeli so oversize, številke pa nekoliko večje od običajnih. Trenirke imajo na zgornjem in spodnjem delu izvezen bel logotip in globoke žepe. Na voljo so tudi podaljšani spodnji deli, ki so za 5 cm daljši od klasičnih modelov. Trenirke so na voljo v dveh različicah – s kapuco ali brez in v velikostih od XS do XL. Na voljo so posamezni kosi ali seti.

Trenirke slovenskih influencerk; Swy trenirka Petra Parovel

Petra Parovel s svojo znamko Swy ponuja dva različna modela trenirk. Prvi model je debelejši, s krajšo jopico, širokimi rokavi in veliko kapuco. Na tej je našit slogan znamke “It starts with you”, spredaj in zadaj pa jopico krasita še velika izbočena logotipa.

Drugi model je malo tanjši, z daljšo jopico, kapuco in “kenguru” žepom. Širina spodnjega dela hoodija se lahko prilagodi z všito elastiko za zategovanje. Na sredini hoodija in na levi strani hlač je všit majhen logotip v kontrastni barvi.

Trenirke so oblikovale v Sloveniji, države izdelave pa spletna stran ne omenja. Na voljo so številke od XXS do XL, različne kose trenirk pa je mogoče med seboj kombinirati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.


Looking for Something?